NYHET! Helt ny modell fra Zodiac! Medline 6.8

NYHET! Helt ny modell fra Zodiac! Medline 6.8

Zodiac Medline 6.8

Fulltreffer fra Zodiac!

Zodiac Medline 6.8 er kanskje den mest komplette RIB’en til dags, i volumsegmentet 21 – 23 fot! Zodiac bruker sin årelange erfaring til å vise hvordan RIB skal gjøres. Her får du ikke bare en praktisk båt, men helt rå sjøegenskaper!

Når Zodiac endelig slipper en modell av typen som gjerne bli omtalt som luksus RIB, så bare funker alt. Zodiac har lagt mye tanke i utformingen av båten. Dette kombinert med årelang erfaring, og markedsledende kvalitet.

Denne modellen innehar alle de kvalitetene kundene spør etter i dette segmentet. Dette gjør Zodiac Medline 6.8 svært familievennlig. Men modellen har også noen nyvinninger, og smarte detaljer. Disse kan du lese mer om ved å følge linken: Les mer om Zodiac Medline 6.8 her. 

Kort om Zodiac Medline serien.

Den nye Medline serien består av modeller som er designet med et mål for øyet. De skal være enkle å bruke, by på Premiums følelse med høy komfort,  men beholde Zodiacs sportslige egenskaper.

Dimensjonene og vekten til hver av de nye Medline-modellene er nøye optimalisert for å gi båtene en fantastisk vekt til kraft fordeling, som med moderat motorisering skal forenkle sjøsetting, og opptak av båtene. Dekksløsningen sikrer eksepsjonell ergonomi og modularitet. Det er enkelt å forflytte seg om bord, solsengen er romslig, og enkelt å sette opp. Akterdekket føles komfortabelt og sikkert. Soling, spising, eller bading, det blir ikke enklere enn dette! Skrogets byggekvalitet, den unike komforten til setetrekkene, klasseledende finish, enkelt vedlikehold av pontongene. Hver detalj stammer fra Zodiac’s årelange erfaring og kunneskap om sjøen.

Hvis du bare ønsker tekniske detaljer om modellen. I databladet finner du alt du trenger av informasjon. Teknisk data, fargevalg for pongtonger, setetrekk, standardutstyr, og samtlige tilleggsutstyr som leveres fra fabrikken.  Du kan laste ned datablad for Zodiac Medline 6.8 her Zodiac Medline 6.8 datablad