MERCURY KAMPANJEUKER UT MAI 2024!

MERCURY KAMPANJEUKER PÅ UTENBORDSMOTORER*!

GJØR ET VÅRKUPP – FÅ OPP TIL KR 15.600 I RABATT!*

På tide med en ny utenbordsmotor? Er båten du har klar for mer kraft? Kanskje båten din ville vært enda bedre med en splitter ny, moderne, pålitelig og økonomisk Mercury-motor? Ikke vent til motoren din er utslitt og ikke funker lenger. Dagens båtmotorer er mer pålitelige enn noen gang før. Og Mercury er en trygg partner på sjøen. Akkurat nå har vi kampanjeuker på de aller fleste Mercury utenbordsmotorer fra 2,5-150 hk.

*GJELDER KUN FRA 15. FEBRUAR -31 MAI  2024. MED FORBEHOLD OM TRYKKFEIL, FORSINKEDE ELLER UTSOLGTE VARER.

MERCURY KAMPANJEUKER – VALG AV RIKTIG MOTOR TIL BÅTEN DIN, HOS STOKKEN BÅT & MOTOR AS

Vi hjelper deg med å velge den motoren som passer aller best til behovene dine, og tar oss av motoren din både nå og i fremtiden. Det lønner seg å forberede seg på båtsesongen allerede nå, slik at du kommer deg ut på sjøen og nye eventyr med én gang sommeren er her. Besøk oss, din autoriserte Mercury-forhandler for å finne ut hvordan du lettest kan oppgradere båten din med riktig Mercury motor.  Ekspertise på høyeste nivå. Benytt denne anledningen til å besøke oss, og la drømmene føre deg til feriemodus og sommer og sørg for at båten din får kraften den trenger fra oss i Mercury. Hjertelig velkommen!

MERCURY F2.5-20 HK – EFFEKT LANGT OVER STØRRELSEN

Legg fantastisk kraft i hånden din. Disse kompakte påhengsmotorene tar deg dit det er morsomt, til fiske eller hva du enn bruker båten til – raskt og pålitelig. Få glede av klassens beste akselerasjon sammen med klassens beste hastighet. Enkel installasjon og bruk, med pålitelig start, lave vibrasjoner og øyeblikkelig gassrespons. Bekymringsfri båtbruk på sitt beste.

NYHET! MERCURY 25- OG 30 HK – RASK, PÅLITELIG, EFFEKTIV.

Mercury 25 og 30 hk FourStroke påhengsmotorer gjør det lett å dra ut på eventyr. Rask og kompakt. Pålitelig og holdbar. Effektiv og lett å eie. FourStroke påhengsmotorene gir småbåter store muligheter.

Fjernkontroll eller styrekult: Du kan konfigurere utenbordsmotoren slik at den passer til båten og til dine behov – med fjernkontroller slik at du kan styre den fra roret, eller med en halvmeters styrekult for presisjonshåndtering.

Komfortable innstillinger: Styrekulten kan stilles inn for venstre- eller høyrehendt styring og har en vertikal stopp som holder den i riktig høyde for komfortabel styring uansett om du sitter eller står. Gassfriksjonen kan også justeres slik at den holder konstant fart.

OPPDAG MERCURY 40-60 HK: HOLDES PÅ EN HØYERE STANDARD.

Det er mange gode grunner til at disse utenbordsmotorene er herskerne på vannet. Start med den bekymringsløse påliteligheten. Mer dreiemoment ved lave turtall for ypperlig akselerasjon. Bedre drivstofføkonomi og utmerket totalytelse. Spesialtilpasset drivstoffinnsprøtning (EFI-modeller) for økt effektivitet. Et robust elektrisk system med høyytelses-dynamo som holder batteriene oppladet og fiskeelektronikken i gang. De har alt du trenger, og ingenting du ikke trenger.

MERCURY 80-150 HK – OMFAVNE MULIGHETENE

Mercury FourStroke utenbordsmotorer er utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. Utformet for lavere vekt og høyt sylindervolum gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering. Og siden de ikke behøver å jobbe så hardt som tyngre motorer eller motorer som har lavere slagvolum, gjør de at båten planer raskere og akselererer bedre, og de gir optimal drivstofføkonomi ved marsjfart.

KONTAKT OSS I DAG FOR Å BENYTTE DEG AV MERCURY KAMPANJEUKER

Se alle Mercurys modeller på Mercurys hjemmesiden, eller på vår Mercury motorfane.