Kjøpe båt? Finn din drømmebåt hos

Kjøpe båt? Finn din drømmebåt hos

Kjøpe båt, er mer enn bare båten

Stokken Båt & Motor AS er din destinasjon om du ønsker å kjøpe båt. Husk at når du kjøper båt, så kjøper du mer enn bare båten. Det er gjerne starten på et langt forhold med forhandleren du kjøpte den av. Da er det godt å vite at du kjøper båten av en etablert forhandler, en forhandler som kan tilby varer og tjenester for deg og din båt. Et forhold til mekanikere som kjenner din båt, og motor. Et forhold til verkstedkoordinatoren som sørger for at vinteropplaget, og motorservicen blir utført til avtalt tid, og avtalt pris.

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt båt, så har vi alltid noe å tilby. Hos oss finner du en rekke båttyper, å vi prøver å ha noe for ethvert behov i vårt sortiment. Modellene vi i dag kan tilbyd består av skjærgårdsjeep, bowrider, RIB, pilothouse, daycruiser, og weekendcruisere. Oppdag den perfekte båten for deg, enten du vil ha en båt for å utforske skjærgården, for hyggelige dager på vannet eller for en avslappende helgetur.

Kjøpe båt, ny eller brukt?

For ny båt tilbyr vi en rekke kjente kvalitetsmerker, og alle båtene utstyrt med moderne Mercury utenbordsmotorer. Norske båtmerker som Nordkapp, Sting og River Boats, alle med lokal tilhørighet. Vi tilbyr Grand RIB som er Norges mest solgte RIB merke, og Zodiac som er nesten synonymt med RIB for enkelte kjøpere, og dekker de minste båtene med Quicksilver. På vår hjemmeside prøver vi til enhver tid å ha en oppdatert oversikt over våre brukte båter. Her annonserer vi både nye, og brukte modeller som er tilgjengelige. Se våre annonserte båter.

River 290 Rosa gamlebyen i Fredrikstad

Lang fartstid, siden 1997

Vi har lang erfaring i båtbransjen og tilbyr kun kvalitetsprodukter for å sikre at du får mest mulig ut av din båtopplevelse. Hvaler er som er kjent som midtpunktet for båtlivet i Østfold, og midt i hjertet av båtlivet finner du Stokken Båt & Motor AS. Butikken er plassert midt i innseilingen til Fredrikstad, og med bil tar det bare ca 10 minutter fra nevnte by til vår butikk. Her finner du et omfattende utvalg av nye og brukte båter. Uansett om du leter etter en kraftig skjærgårdsjeep for å utforske skjærgården, eller en komfortabel pilothouse for lange turer, har Stokken Båt & Motor AS noe for alle.

 

Trygg båthandel

Våre erfarne selgere vil hjelpe deg med å finne den perfekte båten for deg. De har en omfattende kunnskap om båter og vil være i stand til å veilede deg til å velge den beste båten for dine behov.  Hvem skal bruke båten?  Det smart å involvere de som skal bruke båten, tidlig i prosessen. Dette da partner, barn, og øvrige brukere kan ha vidt forskjellige behov. Barnas alder kan være viktig for valg av båt. Med barn om bord kan for eksempel høyt fribord være en viktig faktor. Kanskje en cabin for å få litt skygge?  Hvor interessert er partneren din? Vis hensyn der det trengs.

 

Opplæring

Mer enn bare å kjøpe båt. Når handelen er avsluttet og båten skal leveres, vil vi deg en omfattende introduksjon av deres nye båt. Sammen går vi gjennom båtens utstyr, og om det er ønskelig tar vi også en felles kjørertur. Vårt mål er å sørge for at du føler deg komfortabel og trygg, når du tar i bruk din nye investering.

Tilbehøret du trenger

Når man vil kjøpe båt, så er det alltid noe ekstra man trenger.  Har du kanskje fått deg ny båtplass i forbindelse med kjøpet? Trenger du sjakler, bryggfendere, og fortøyningsutstyr? Vi har en butikk fylt med nettopp disse varene. Her finner du fiskestenger, redningsvester, badeleker, og mye mye mer. Vi har også en egen nettbutikk hvor du kan bestille varene rett hjem. For å gjøre det enda enklere tilbyr vi gratis frakt på bestillinger over Kr. 1000,- Sjekk ut vår nettbutikk her.

 

Mer enn bare salg

Stokken Båt & Motor AS tilbyr også en omfattende serviceavdeling for å sikre at din båt holder seg i topp form, også etter du har kjøpt den. Vi har et team av erfarne mekanikere, og båtklargjørere som vil sørge for at din båt holder seg i god stand og at du kan nyte din båtopplevelse uten bekymringer. Vi tilbyr også en rekke tjenester, inkludert vedlikehold, reparasjoner, oppgraderinger og mer. Du kan lese mer om vårt vinteropplag, eller kontakte vårt verksted her: Les om vårt vinteropplag eller Kontakt vårt verksted.