Nyheter fra Nordkapp og Mercury

Nyheter fra Nordkapp og Mercury

Spennende Nyheter fra Nordkapp, og Mercury på Tanumstrand Forhandlermøtet

Håvard og Chriss, to ivrige båtentusiaster, hadde nylig gleden av å delta på forhandlermøte noen av våre partnere i bransjen: Nordkapp, Sting, Mercury og River Boats. Arrangementet fant sted ved vakre Tanumstrand, og det var fylt med spenning og forventning da de ble presentert for en rekke spennende nyheter.

Nordkapp 830 Coupe – En Skikkelig Overraskelse

En av høydepunktene på møtet var introduksjonen av den helt nye Nordkapp 830 Coupe. Denne nye modellen har alt en båtentusiast kan ønske seg. Med sitt moderne design og funksjonelle layout, lover denne båten spennende opplevelser på sjøen.  Utstyrt med Twin Mercury V6-200HK oppnådde vi akkurat 50 knop, Håvard og Chriss var imponert over hva Nordkapp hadde oppnådd med denne modellen.

Mercury Racing 500R: Rå Kraft og Overlegen Hastighet

Mercury Racing har alltid vært en pioner innen båtindustrien, og de skuffer aldri når det kommer til å levere båter som gir fart og spenning en ny mening. Deres nyeste tilskudd til Racing-serien, Mercury Racing V8-500R, tar båtopplevelsen til et helt nytt nivå.

Med imponerende 500 kompressormatede hestekrefter under lokket, gir Mercury Racing V8-500R en overflod av krefter som bare venter på å bli utnyttet. Dette monsteret av en motor introduserer en rekke nye komponenter i kraftblokken, kjølesystemet, midtdelen, girhuset og styresystemet. Hver av disse komponentene er nøye konstruert for å temme den rå kraften som produseres av denne motoren og for å møte de utfordrende kravene til Wide Open performance boating.

En av de mest imponerende endringene i Mercury Racing V8-500R er den massive økningen på hele 26% i superladetrykket. Dette gir en betydelig økning i kraften og ytelsen til motoren. Luftstrømmen er optimalisert med en større inntaksdemping og en ny 92mm gass-spjeld. Dette betyr at du kan forvente enda mer akselerasjon og topphastighet når du trykker gasspedalen til det ytterste.

Så hvis du er ute etter den ultimate båtopplevelsen, ser det ut til at Mercury Racing V8-500R er svaret. Med sin rå kraft, overlegen hastighet og avansert teknologi, er denne motoren klar til å levere en båtopplevelse du sent vil glemme. Gjør deg klar for å utforske vannet med Mercury Racing V8-500R og opplev hva ekte hastighet og spenning handler om. Dette var uten tvil den villeste motoren utstilt på forhandlermøtet!

Sting 580T – Et nytt steg

Sting 580S har allerede vunnet mange hjerter i båtverdenen, og nå kommer den i en ny variant – Sting 580T, er en twin konsoll utgave bygget på samme skroget som Sting 580S. Dette gir enda mer fleksibilitet og komfort for de som ønsker å dele båtopplevelsen med venner og familie. Under forhandlermøtet har vi inspisert den nye modellen fra hekk til baug. Så ring oss hvis du har spørsmål rundt denne

Nye Nordkapp- og Mercury modeller med høy effekt.

Håvard og Chriss hadde også gleden av å teste Nordkapp Airborne 8 med den nye V10-motoren på 350 hestekrefter, samt Nordkapp 805 Enduro med en V10-motor som yter imponerende 400 hestekrefter. Dette lover spennende turer og kraftig ytelse på vannet.

Se bildene fra forhandlermøtet

Håvard og Chriss delte noen fantastiske bilder fra møtet på Tanumstrand. Disse bildene kan du finne i galleriet nederst på denne siden. De gir et glimt av de imponerende båtene og den vakre naturen som omgir Tanumstrand.

Møtet med Nordkapp, Sting, Mercury og River Boats på Tanumstrand var en uforglemmelig opplevelse for Håvard og Chriss. De nye båtmodellene og kraftige motorene som ble presentert, lover spennende tider for båtentusiaster. Det er tydelig at disse produsentene fortsetter å sette standarden for innovasjon og kvalitet i båtindustrien.

For flere detaljer og bilder fra arrangementet, ta en titt på galleriet nedenfor. Det er all grunn til å glede seg til hva fremtiden har å tilby for båtentusiaster over hele verden.