Den nye trenden: Helårsbåter!

Den nye trenden: Helårsbåter!

Vi ser en tydelig trend i båtbransjen, hvor flere av det store produsentene som tidligere bare har solgt tradisjonelle sommerbåter, nå velger å lansere helårsbåter, det vi kaller styrhusbåter, men som ofte også blir kalt pilothouse.

Vi ser at kundene våre i større grad ønsker å forlenge båtsesongen, enten de starter tidligere, eller avslutter senere. Pilothousebåtenes karakteristiske lukkede styrhus passer derfor perfekt som helårsbåter.  Båtene passer ypperlig til familieutflukter og kan brukes på høst og vinter så vel som de tradisjonelle vår-og sommermånedene.

I helårsbåtene finner man varmer, soveplasser, toalettløsninger og matlagingsmuligheter. Med andre ord alt man trenger for å kunne bruke båten til mer enn bare en svipptur på vannet.  For litt over ett år siden kunne vi ikke tilby slike båter til våre kunder, men nå er vi så heldige å ha hele 3 Pilothouse modeller å velge mellom.

V-Boats Voyager 960 Cabin

V-Boats Voyager 960 Cabin er vår største helårsbåt, og måler 31,5 fot. Her snakker vi om en skikkelig røff båt, som er helsveiset i aluminium. Denne kan utstyres med en mengde motoralternativer, fra singel 350 HK, helt opp til 700HK ( 2x 350HK ). Når du går gjennom den store skyvedøren på akterdekket vil du finne et toalettrom med sjøvannstoalett, og dusj på babord side, mens det på styrbord side vil stå et stort velutstyrt pantry med kokebluss, og ferskvann.

Når du går videre innover i cabinen finner du en salong med sitteplass for fire rundt bordet, samt en ekstra sittebenk på styrbord side. Bredden på båten er 299 cm, og bredden merkes godt i den romslig cabinen, for ikke å snakke om i den enorme sengen i baugen. Båten har en imponerende liste med standardutstyr. 2stk 2kw dieselvarmere, sjøvannstoalettet, dusjen, og det store pantryet med ferskvannstank er bare noe av det som er standard. Les mere om V-Boats Voyager 960 Cabin her.

Nordkapp 905 Gran Coupe

Nordkapp 905 Gran Coupe er nestemann på listen. På 29,5 fot er den største båten Nordkapp noen gang har produsert, og er også den første båten de har laget med lukket løsning. Inne finner du en romslig sittegruppe med bord og plass til seks personer. Det er også mulig å lage en god ekstraseng ut av aktersofaen.

Selv om 905 Gran Coupe er designet som en helårsbåt, så er ikke sommeren stengt ute. Båten har elektrisk takluke som lar deg åpne opp inneområdet på nydelige solskinnsdager, og i baugen finner man en stor dobbel solseng. Selvfølgelig finner du også i denne båten eget toalettrom, et riktig lekkert sådan. Les mer om Nordkapp 905 Gran Coupe her.

OPPDATERT: Etter denne artikkelen ble skrevet har Båtens Verden testkjørt båten. Denne testen kan du finne her: BÅTENS VERDEN TEST

V-Boats Voyager 700 Cabin

V-Boats Voyager 700 Cabin er vår minste helårsbåt med sine romslige 23 fot. Som storerbroren Voyager 960 Cabin er også denne helsveiset i aluminium. Voyager 700 Cabin passer til sportsfiskere som ønsker å kunne varme seg mens de jakter sjøørret på vår og høst, eller til familen som skal utforske holmer, og skjær. Dieselvarmer er standard i båten, og den kan leveres med kanskje det største pantryet i denne klassen. I pantryet finner du både kokebluss og ferskvann.

I salongen er det plass til 4 rundt spisebordet, og det er god plass til overnatting i sengen du finner i baugen. Båtens skrog er svært lettdrevet og fungerer svært bra med motor fra 150-250 HK. Siden båten klarer seg med beskjedene motorer, gjør dette at båten til nesten uslåelig på pris. Les mer om V-Boats Voyager 700 Cabin her.

OPPDATERT: Etter denne artikkelen ble skrevet har Båtens Verden testkjørt båten. Denne testen kan du finne her: BÅTENS VERDEN TEST

Ønsker du pristilbud på en av modellene?

Fyll ut kontaktskjema under.

[cesis_cf7 contact_id=»1024″ type=»cesis_cf7_horizontal»]