BÅTMESSE PÅ STOKKEN | 3.-6. AUGUST | LAGERTØMMING

Vi invitere til båtmesse på Stokken i samarbeid med Skjærhalden Marina AS! Vi kjører lagersalg med elleville priser på alle brukte-, demo- og utstillingsbåter. Her har du virkelig muligheten til å gjøre en ekstremt god handel!

Når: 3.-6.august kl. 10-16

Noen av demo- og utstillingsbåtene som tilbys på messen er et godt utvalg av modeller fra Nordkapp, Sting og Rival. Vi har også flere River, Grand og Iron i utstilling. Som alltid, når vi inviterer til fest, har vi også sørget for gode priser og tilbud i butikken vår også.

Vi sjekket patronen i din redningsvesten på messen
Oppblåsbare redningsvester går ikke ut på dato, men de krever vedlikehold.  For å forlenge levetiden og opprettholde sikkerheten til vesten din, bør du regelmessig kontrollere at den er hel og uskadet. I tillegg anbefales det å få kontrollert CO2-patronen minst én gang i året. Under messen hjelper vi deg med å sjekke redningsvesten din helt gratis, slik at du kan være trygg og sikker på vannet.

Stokken Båt & Motor presenterer den banebrytende elmotoren Mercury Avator 7.5e på båtmessen!
Vi er stolt av å kunne fortelle at det til helgen vil kunne være mulig å se og testkjøre den nyskapende Mercury Avator 7.5e elmotor. Vi er blant de første som har fått denne på lager for salg. Denne spennende nyheten markerer et stort skritt inn i fremtidens båtmarked, og vi ser frem til å dele denne innovative løsningen med våre kunder.

Sett av datoen og ta turen til Stokken! Vi gleder oss til å se deg der!