ÅPEN HELG PÅ STOKKEN 24. og 25.juni

Hvis du drømmer om å skaffe deg en ny båt før ferien, bør du definitivt ta turen til Stokken denne helgen! Vi har ekstra gode kampanjepriser på alle leveringsklare båter som er utstilt. Nyt de fantastiske sommerdagene umiddelbart med ny båt, vi gir også et SUP-brett eller en vannsportleke gratis ved kjøp av Nordkapp, Grand, Zodiac eller Sting. Tilbudet gjelder kun denne helgen, så ikke gå glipp av det!

Når: 24.juni kl. 10-15 og 25.juni kl. 11-15

Har du sjekket patronen i redningsvesten din i år?

Oppblåsbare redningsvester går ikke ut på dato, men de krever vedlikehold.  For å forlenge levetiden til vesten og opprettholde sikkerheten din, bør du regelmessig kontrollere at den er hel og uskadet. I tillegg anbefales det å få kontrollert CO2-patronen minst én gang i året. Denne helgen hjelper vi deg med å sjekke redningsvesten din helt gratis, slik at du kan være trygg og sikker på vannet.

 

Som alltid byr helgeåpent på Stokken på lek, moro og gode tilbud for hele familien. Her er noen av godbitene du kan glede deg over:

  • Kampanjepris på alle utstilte båter, gjøre en god handel. Mulighet for prøvekjøring.
  • Redningsbåten Elias kjører med barna mellom kl. 12-.14
  • Gratis sjekk av patronen i din redningsvest, slik at du er trygg og sikker på vannet.
  • Mulighet til å teste SUP-brett på sjøen, rabatt på 30% på SUP.
  • Søndagen byr på testing av vannsportleker på sjøen, vi har også 20% rabatt på vannsportlekene.
  • Trengingsmerket ThornFit kommer, de har med masse treningsprodukter for trening i båt eller på hytta. Gode priser på sommertreningspakke, vektvester, solbriller, goggles og mye mer.

Besøk oss på Stokken i helgen, kanskje du kjører hjem med en ny båt. Vi gleder oss til å se deg!