Nordkapp Enduro 705

Nordkapp Enduro 705 er den nyeste Enduro-modellen fra Nordkapp og det er mange som kaller den for en hybrid. Den dekker nemlig flere behov mellom den typiske vannsportbåten og storebroren Enduro 760. Modellen er bygget etter samme prisbelønte lest som Nordkapp Enduro 605, og vi har satt kjøreegenskapene i høysetet.

Tøffe Nordkapp Enduro 705 er en spenstig kjøremaskin med 23,5 graders V-skrog. Båten har sporty kjøregenskaper og skroget tar bølgene på en myk og behaglig måte. Du får fort følelsen av å kjøre en sportsbil når du sitter bak rattet i Nordkapp Enduro 705. Den er likevel utstyrt med en bred baug sikker og enkel ombordstigning. Liker du design, fancy løsninger og smarte detaljer, bør du ta en nærmere kikk på Nordkapp Enduro 705. Vi lover deg en morsom opplevelse og bakoversveis.

Kontakt oss dersom du ønsker mer info ang. Nordkapp ENDURO 705!

Nordkapp Enduro 705 har en bred konsoll som beskytter fører og passasjerer godt mot vær og vind. Konsollen er laget slik at du kan gå på bagge sider av konsollen. Inne i konsollen er det en liten kabin med bl.a. toalett. Her er det fint mulig å få elektrisk vanntoalett og holdingtank.

Foran konsollen er det som på de andre Enduro-modellene et eget rom til kjørekalesje for de som ønsker å utstyre båten med det. Det er også et stor stuverom i benken foran konsollen som rommer solsengen som enkelt gjør om hele området foran konsollen til en gedigen solseng.

En genial akterbenk med et integrert regntrekk som trekkes over med et enkelt håndgrep gjøre bruken av båten enkel å bruke.

Som på de andre Nordkapp-modellene er utstyrsnivået på Nordkapp Enduro 705 høyt. Her har vi spekket båten på en slik måte vi vet at båten skal være. Likevel er listen over ekstrautstyr lang. Vi kan bare nevne noe som Garmin plotter med integrert lydanlegg, ankervinsj, baugpropell og aluminiumsnett som beskytter passasjer på akterbenken mot turblens bakfra mens båten er i fart.

 

 

 

Ekstrautstyr Nordkapp Enduro 705:

 

- Garmin kartplottere

- Ankervinsj

- Baugpropell

- Trimplan

- Lydanlegg

- Elektrisk toalett med holdingtank

- Ferskavannstank med dusj på plattform

- X-dørk

- Solseng

- Kjøleskuff

 

Fakta - Nordkapp Enduro 705

 

Lengde: 705 cm
Bredde: 230 cm
Vekt uten motor: 1100 kg
Vekt med motor: 1350 kg
Dyptgående med motor: 90 cm
Drivstofftank: 200 liter
Sitteplasser: 7 personer
Anbefalt motor: 150-250
Solution by DOTS as | Powered by Flexis