Nordkapp Avant 605

Nordkapp Avant 605

Nordkapp Avant 605 er et helt nytt medlem i Avant-familien. Nordkapp Avant 605 gir deg ikke bare mer plass, men også opplevelsen av en større båt med svært gode egenskaper. Selvfølgelig sitter du tørt og godt bak den heldekkende vindskjermen på Nordkapp Avant 605.

Nordkapp Avant 605 fart Nordkapp Avant 605 førermiljø Nordkapp Avant 605 cabin
Nordkapp Avant 605 inventar Nordkapp Avant 605 toalett Nordkapp Avant 605 førermiljø

Raffinerte løsninger, tøft utseende og praktiske løsninger er det som kjennetegner Avant-serien fra Nordkapp, og Nordkapp Avant 605 er ikke noe unntak. Båten er som skapt for varme skjærgårdsturer med venner og familie.

Nordkapp Avant 605 har det samme prisbelønnede og velfungerende skroget som Enduro 605. Båten kan leveres med en lang liste ekstrautstyr og noe av det mest vanlige tilleggsutstyret er kjøleboks, kartplotter og kalesje. Alt dette utstyret og mye mer for du til en ekstremt god pris om du velger Highline-utgaven.

Kontakt oss dersom du ønsker mer info ang. Nordkapp AVANT 605!

Et lite utvalg av Nordkapp Avant 605 unike egenskaper…

Design. Nordkapp Avant 605 er en vakker bowraider, bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605 også har. Denne båten er et flytende bevis på at Norsk båtdesign har tatt et nytt skritt videre.

God plass. I Nordkapp Avant 605 har vi utnyttet plassen godt. En utfordring for båter i denne klassen har alltid vært å lage nok plass til utstyr. Her mangler det ikke på stuverom. Kalesjen legges ned i akterbenken som også kan romme alt fra vannski til dykkerutstyr. I konsollen har cockpitbordet fått egen fast plass, men her er det også plass til mye mer.

Bord i cockpit. En smart detalj er luken inn til stuveplassen i konsollen. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner. Velger man posisjon 90 grader blir luken også et stødig bord som kan brukes dersom flere skal spise om bord.

Sikkerhet. Den nye utformingen på baugen gjør baugluken ekstra bred i front. Dette sikrer en enkel ombordstigning. Puten i front er delt i to og kan vippes opp sli at man slipper å trå på puten når man går ut og inn i Nordkapp Avant 605

Om Avant-serien

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Isteden for en tradisjonell kabin i baugen har imidlertid Avant et åpent oppholdsområde for passasjerer. Avant kombinerer skjærgårdsjeepens plassutnyttelse med daycruiserens godt beskyttede cockpit.

Nordkapp Avant 605, best utstyrt i sin klasse?

 

Listen over standardutstyr inkluderer blant annet:

  • Dreggluker
  • Putesett
  • Vannskistang
  • 12V uttak
  • Securmark båt/motor
  • Fortøyningspakke
  • Regntrekk til stolene
  • Kalesjegarasje
  • Syrefast pulpit

 

Fakta - Nordkapp Avant 605:

 

Viktige mål og dimensjoner

Lengde: 606 cm
Bredde: 220 cm
Vekt uten motor: 830 kg
Drivstofftank: 125 liter
Sitteplasser: 7 personer
Anbefalt motor: 90-150 hk
Solution by DOTS as | Powered by Flexis