Nordkapp Avant 550

Nordkapp Avant 550

Nordkapp Avant 550- Raffinerte løsninger

Barna elsker sjøen, og i en Nordkapp Avant 550 kan de være både trygge og tørre. Bowrideren har nemlig vindskjerm i full bredde og da spiller det liten rolle om du sitter ved skjermen eller i akterbenken – tørr er du uansett.

Nordkapp Avant 550 fart Nordkapp Avant 550 førermiljø Nordkapp Avant 550cabin
Nordkapp Avant 550 inventar Nordkapp Avant 550 toalett Nordkapp Avant 550 førermiljø

Om Nordkapp Avant-serien

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Isteden for en tradisjonell kabin i baugen har imidlertid Avant et åpent oppholdsområde for passasjerer. Avant kombinerer skjærgårdsjeepens plassutnyttelse med daycruiserens godt beskyttede cockpit.

Kontakt oss dersom du ønsker mer info ang. Nordkapp AVANT 550!

Plassen i Nordkapp Avant 550 er svært godt utnyttet og du vil fort sette pris på detaljer som integrerte fenderholdere og en rekke smarte rom og luker.

Designet til Nordkapp Avant 550 kjennetegnes av Nordkapp`s nye designlinjer. Ikke bare er båten en praktisk familebåt, men også en sporty funksjonell vannsportsbåt. Men ekstrautstyr som kjøleboks og kalesje dekker denne modellen de fleste behov for en liten familie.

Et lite utvalg av Nordkapp Avant 550 unike egenskaper…

Designer's note

«Enkel ombordstigning har Nordkapp Avant 550 gjort til et utvidet begrep. I baugen har de laget et ekstra bredt ombordstigningsareal, samt små trinn i baug og hekk».  

- Espen Thorup, designer Nordkapp Avant 550

Sikkerhet. Mange foretrekker muligheten til å lukke døren i frem til baugen. Cockpiten blir da som på en daycruiser og alle sitter godt beskyttet bak vindskjermen. På lengre strekninger, eller under kjøring i høy fart er det lett å holde kontroll på alle om bord. Båten har også innebygde flytemidler som gjør at den ikke kan synke.

Kalesjegarasje. I en liten båt er plassutnyttelsen veldig viktig. Nordkapp Avant 550 har en fin kalesjeløsning hvor hele kalesjen legges ned i akterbenken og blir helt skult når den ikke er i bruk. Den er alltid lett tilgjengelig, men ligger ikke i veien når den ikke er i bruk.

Smarte detaljer. Nordkapp Avant 550 er smekket med smarte innovative detaljer. En liten ting som kan nevnes er oppbevaringsplass for cockpitbord når det ikke er i bruk. Dette har en egen plass under lokket på passasjersetet. Dermed opptar det ikke annen lagringsplass og man slipper å lete etter det når man skal spise.

 

 

Nordkapp Avant 550, best utstyrt i sin klasse?

 

Listen over standardutstyr inkluderer blant annet:

  • Dreggluker
  • Putesett
  • Vannskistang
  • 12V uttak
  • Securmark båt/motor
  • Fortøyningspakke
  • Regntrekk til stolene
  • Kalesjegarasje
  • Syrefast pulpit

Fakta - Nordkapp Avant 550:

 

Viktige mål og dimensjoner

Lengde: 553 cm
Bredde: 220 cm
Vekt med motor: 720 kg
Drivstofftank: 100 liter
Sitteplasser: 6 personer
Anbefalt motor: 130
Solution by DOTS as | Powered by Flexis