Grand 500 Golden Line

Grand Golden Line 500 er en helt nydesignet luksus RIB fra Grand. Båten har fått et nytt design språk, som vi også kjenner fra de nye større Grand båtene i Golden Line serien. Men la deg ikke lure, dette er et helt nytt skrog, med god V-bunn og fart og sjøegenskaper som en større båt. Det er ikke bare design, Grand Golden Line 500 er laget for å være praktisk og ergonomisk for deg som bruker.

Dette innebærer en god og oversiktlig konsoll med behagelig sofa akter. Grand 500 Golden Line har mange lekre og smarte detaljer, alt fra de uttalige lagringsrommene til stålrekke på pongtong fremme og innstøpt glassfiber avslutning på pongtongen. Grand 500 Golden Line er en perfekt RIB som egner seg like godt for vannsport og fiske som fine turer i skjærgården på late dager.

En nett targabøyle i syrefast utførelse er standard, og fungerer som festepunkt for lanterner og annet ekstrautstyr. Skroget på denne båten er fantastisk bra. Grand 500 Golden Line planer raskt, uten noen merkbar planingsterskel, og går mykt selv i grov sjø. Pga det lettdrevne og stabile skroget kan man montere motorer fra 50-115 hk uten problem. Grand Golden Line 500 er selvsagt 100% selvlensende, og sort PVC duk gir en stilig og meget holdbar båt.

 

                                                        

 

STANDARD UTSTYR:

Navigasjonslys, innebygd  90 liters drivstofftank, vannskimast/targabøyle, lensepumpe, styring, selvlensende, dobbel badeplattform.

 

TEKNISKE DATA:

Lengde: 495 cm

Bredde: 230 cm

Egenvekt: 435 kg

Antall personer: 8

Maks last: 1000 kg

Anbefalt motor: 90 hk

Maks motor: 115 hk

Stamme lengde: Lang 20"

Diameter pontong: 50 cm

Antall kammere: 5

Skrogvinkel akter: 18 grader

Tank kapasitet: 90 liter

Farge: Sort / hvit

Solution by DOTS as | Powered by Flexis