Grand 650 Golden Line

 

Grand 650 Golden Line er en revolusjonerende luksus RIB fra Grand. Grand 650 Golden Line har et helt nytt skrog, med nye og tidsriktige løsninger. Skroget er nyutviklet og har fått en annen baug med redusert våt flate, mindre sprut og i tillegg gir den mer innvendig plass. Grand 650 Golden Line har en lekker U-sofa akter som gir gode sitteplasser og enkelt kan gjøres om til solseng eller spiseplass med bord. Konsollen er helt ny i tidsriktig, smart design. Her er det plass til stor kartplotter, instrumenter og hanskerom.

Dobbel setet bak konsollen på Grand 650 Golden Line er også nytt. Setene er forbedret, de er både bredere og tykkere enn tidligere. Innvendig er baugen forbedret med nytt og komfortabelt sete, bredere og større ankerplatform for å lette ombordstigning. Akterspeilet er også forbedret, med badeplatform på hver side, badestige og vannski kroker. Targabøylen er byttet ut med en T-mast i kombinasjon syrefast og glassfiber. På Grand 650 Golden Line er det praktiske er også ivaretatt med mange stuverom og rails til å holde seg i.

STANDARD UTSTYR:

Navigasjonslys, innebygd  200 liters drivstofftank, targabøyle, automatisk lensepumpe, hydraulisk styring, selvlensende, badestige, 700+ liter lagringsplass under le!

 

                                                           

 

TEKNISK DATA

Lengde: 650 cm

Bredde: 265 cm

Egenvekt: 750 kg

Antall personer:12

Maks last: 1400 kg

Anbefalt motor: 150 hk

Maks motor: 200 hk

Stamme lengde: Lang 20"

Diameter pontong: 55 cm

Antall kammere: 5

Tank kapasitet: 200 liter

Skrogvinkel akter: 20 grader

Farge: Flere alternativ

Solution by DOTS as | Powered by Flexis